Aansprakelijkheidverzekering vergelijken

De aansprakelijkheidsverzekering (AVP) is een erg belangrijk verzekering. Hoewel de aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht is in Nederland adviseren wij je om deze toch af te sluiten. De avp dekt namelijk schade die jij toebrengt aan anderen. Iedereen veroorzaakt weleens een schade, de kosten hiervan kunnen erg hoog uitvallen. Met een aansprakelijkheidsverzekering zijn deze kosten gedekt.

AVP voor het gezin

Als je een gezin hebt dan is een aansprakelijkheidsverzekering zeer belangrijk. Je kinderen zijn niet altijd even voorzichtig en dit kan weleens kosten met zich meebrengen. Wanneer één van je kinderen bijvoorbeeld met zijn step tegen een auto aanrijdt en krassen veroorzaakt dan is dit gedekt door de aansprakelijkheidsverzekering. Je moet dan wel kiezen voor een gezinsdekking.

Kosten aansprakelijkheidsverzekering

De kosten van een aansprakelijkheidsverzekering zijn relatief laag in vergelijking met andere verzekeringen. Vaak ben je voor een paar euro al verzekerd. Heb je een gezin dan valt dat iets, maar iet veel, hoger uit. Ook dan blijf je meestal ruim onder de 10 euro per maand.